Smeer- en lossingsproducten

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon of Fax.

SLICON VEREDELDE SILICONEN SPRAY Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

SLICON  VEREDELDE  SILICONEN SPRAY
Hét glans-, smeer-, polijst- en lossingsmiddel met ontelbare toepassingsmogelijkheden! SLICON  zorgt voor gladde, niet-hechtende oppervlakken, waar deze maar nodig zijn. Een oppervlak, behandeld met SLICON weert lijmresten, kleefstoffen, stickers, inkten en verf! SLICON maakt voorwerpen water- en vuilafstotend en voorkomt corrosie. SLICON bezit de welbekende, smerende eigenschappen van siliconen; oppervlakken, behandeld met SLICON blijven vrij van stof, pluis, bear, enz.

SLICON  is ideaal in de autohandel voor het oppoetsen en weer "als nieuw" maken van bekleding, dashboard, mat-zwarte vlakken, grills, vinyldaken, bumperrubbers... In de winter voorkomt SLICON het vastvriezen van deurrubbers e.d.  Slicon kan veilig gebruikt worden op hout, vinyl, plastics, leder, rubber, allerlei metalen, weefsels, geverfde oppervlakken enz.  Het  zorgt in een timmerwerkplaats voor een goede geleiding van vlak- en verdikte banken en  reinigt, smeert en beschermt elektrische contactpunten en elektrische installaties. 

SLICON  wordt tot tevredenheid gebruikt in fabrieken, restaurants, keukens, supermarkets, drukkerijen, verpakkings- en etiketteringsbedrijven, kantoren, postkamers, plastic spuitgietwerk, muntautomaten, papier- en kartonindustrie, kleding- en textielfabrieken, schoenfabrieken, meubelmakerijen, blikfabrieken, houtzagerijen, scholen, garages, transportbedrijven, toonzalen en nog vele anderen!

VERPAKKING:    DOOS,    INHOUD:  12  X  1  SPUITBUS  VAN 400 ML.

PRO TEFLONSPRAY Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

PRO TEFLONSPRAY  PTFE + SMEERMIDDEL

Deze spray is een supersmeermiddel dat een teflonfilm achterlaat! Het smeert, reinigt en beschermt! Tevens bevat het product een groot deel teflon dat bestand is tegen temperaturen tot boven 250 ºC en werkt het roestwerend en water-afstotend. De spray beschermt zeer goed tegen roest en slijtage. Het wordt in iedere industrie toegepast waar hoge eisen aan een smeermiddel gesteld worden!  PRO TEFLONSPRAY geeft alles wat moet blijven functioneren een niet- klevende en een vuilafstotende bescherming (teflon).

VERPAKKING:    DOOS,  INHOUD:   12  X  1  SPUITBUS  VAN  400 ML.

ZINKSPRAY SUPERIEUR ZINK COATING Spuitbus 400 ml. Doos 12 x 1 Stuks.

Per Doos
!

ZINKSPRAY SUPERIEUR BESCHERMT TEGEN CORROSIE!

TOEPASSINGEN:
Corrosiebescherming van metalen oppervlakken, lasnaden, boorgaten etc. bij airco’s, ventilatoren, ketelhuizen, bussen, caravans, auto’s, pijpleidingen, hekwerken, werktuigen etc. Ook geschikt voor nabehandeling van verzinkte delen. Vormt duurzame zinklaag voor allerlei verfsoorten. Uitstekend hechtingsvermogen, sneldrogend (stofdroog 10-20 min, kleefdroog 20-30 min) en schilfert niet. Bevat meer dan 95% zink en is lood- en cadmiumvrij. Voldoet aan DIN NR.50.976.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Ondergrond moet vet- en roestvrij zijn voor behandeling! Voor gebruik de bus ± 1 minuut goed schudden, vervolgens spuiten op afstand van 20 – 25 cm. Om verstoppingen te vermijden, na gebruik bus omgekeerd houden en spuiten tot er geen vloeistof meer uit het ventiel komt.

ANTI-LASSPATTEN SPRAY Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per Doos
!

ANTI-LASSPATTEN SPRAY BESCHERMT TEGEN INBRANDEN!

TOEPASSINGEN:
ANTI-LASSPATTEN SPRAY is de ideale hulp bij gasboog- en elektrisch lassen. Het beschermt de gasmondstukken en verhindert het aanhechten van lasspatten op ramen, deuren en andere materialen die niet mogen beschadigd worden. ANTI-LASSPATTEN SPRAY bevat geen siliconen en is niet brandbaar (bevat gezuiverde lucht als drijfgas).

GEBRUIKSAANWIJZING:
Bij gasbooglassen: gasmondstuk inspuiten
Bij elektrisch lassen: werkstuk inspuiten
Ramen en kozijnen vooraf benevelen met ANTI-LASSPATTEN SPRAY ter bescherming van het inbranden. Ook andere materialen die niet mogen beschadigd worden en waar geen lasscherm gebruikt wordt voor het lassen benevelen.

TURBOWAX STRONG Spuitbus 600 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

TURBOWAX STRONG SUPER POLISH

Deze spray is gebruiksklaar, tast uw ondergrond niet aan en bespaart moeite en tijd! TURBOWAX STRONG is een reinigende polish voor het volledig onderhoud van uw wagen, kunststoffen kozijnen, staal, etc. Een speciaal product om poreuze materialen, lakwerk, bumpers, rubber, kunststof een ondoordringbare beschermlaag te geven voor langere tijd. TURBOWAX STRONG verzorgt, glanst en maakt afstotend. Ook is het zeer geschikt voor boten, caravans etc. TURBOWAX STRONG  beschermt en verfraait in één handeling.

GEBRUIKSAANWIJZING:  De wagen of materiaal eerst wassen en drogen. Bespuiten op een afstand van ± 30 cm.  Opwrijven en doen blinken met een schone doek.

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:   12  X  1  SPUITBUS  VAN  600 ML.

ELECTRO-CLEANER Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

ELECTRO-CLEANER: De Cleaner voor uw elektromotor

Het voorkomt sluiting, verhoogt de levensduur van koolborstels, voorkomt het verstoptraken van lagers door vuil en smeer en zorgt ervoor dat de motoren beter en doelmatiger werken. Tevens zorgt het ervoor dat elektromotoren beter blijven werken en voorkomt daardoor brandschades, want met Electro-cleaner houdt u uw elektro-motoren schoon van vet, smeer en stof. U voorkomt het gevaar op brand (1 op 5 branden in de industrie ontstaan door vervuilde elektro-motoren)! Beter voorkomen dan genezen!

REINIGING TER PLAATSE:  Bespuit de motor, terwijl deze in werking is. Electro-Cleaner lost vervolgens olie en vet op, voert kool en vuil naar buiten. Door de centrifugale kracht van het ronddraaiënde anker wordt de kool naar buiten geslingerd. Na reiniging dient men de motor droog te blazen met perslucht.
GEDEMONTEERDE MOTOREN  Week de onderdelen korte tijd in Electro-Cleaner. De onderdelen uit de oplossing halen en drogen met een doek of met perslucht.

VERPAKKING:  DOOS, INHOUD:   12  X  1  SPUITBUS  VAN 400 ML.

CONTACTCLEAN Spuitbus 400 ml. Doos. 12 x 1 Stuks.

Per, Doos.
!

CONTACTCLEAN

Deze spray dient voor het reinigen en ontvetten van contacten en vele andere elektronische componenten, zowel voor hoog- en laagspanning en hoog- en laag frequentapparatuur. Het verwijdert roet, vet, koolstof en vuil van alle elektronische apparaten en onderdelen en tast geen kunststof aan.

Snelle werking:  Contactclean reinigt elektrische en mechanische contactpunten in seconden, verwijdert vuil en aanslag zonder demonteren, spaart tijd en verwijdert koolstof. Doelmatig:  het heeft een langdurige werking en is zeer effectief te gebruiken waar contacten haperen. Het vlekt niet en zet zich niet af op de contactpunten. Veelzijdig: Dit product kan gebruikt worden voor televisie en radio - volumeregelaars, verkeerslichten, generatoren en controle-panelen, schakelaars, relais, uurwerken, precisie-instrumenten.

Onmisbaar voor verkoopautomaten! De spray reinigt grondig elektrische en mechanische delen van automaten door het verwijderen van vuil en smeer van het geldmechanisme. Het vereenvoudigt het onderhoud, beperkt onderhoudsbeurten en stagnatie.  CONTACTCLEAN kan direct in de contactpunten gespoten worden, die in werking zijn en onder stroom staan. Het dringt onmiddellijk door tot in de kleinste openingen, om daar het vuil los te maken en op te lossen. Alle vuil, olie en vet vliegt weg. Door de spuitkracht wordt alle afval weggeblazen en blijft het oppervlak schoon en licht gesmeerd achter.  VOORAL AANBEVOLEN voor het geldmechanisme in drank- en voedselautomaten, geldwisselautomaten en automaten in het algemeen.

VERPAKKING:  DOOS,  INHOUD:  12  X  1  SPUITBUS  VAN 400 ML.