Wegenbouw en aannemers

U kan bestellen via winkelwagen of zet uw bestelling in favorieten. Die kan u uitprinten om vervolgens te bestellen per: Telefoon of Fax.

TRAFFIC-WEGENVERF (WIT) Spuitbus 600 ml.

!

TRAFFIC  WEGENVERF  STRONG

Een markeringsverf voor handmarkeringsapparaat. Het is geschikt voor elk wegdek! 
TOEPASSING:

  • Bijwerken en verbetering van strepen / markeringen.
  • Markeren van parkeerplaatsen  (bijvoorbeeld bij benzine pompstations, fabrieken en bedrijven).
  • Markeren van sportvelden.
  • Markeren van strepen in magazijnen bevordert orde en overzicht.
  • In de bouw en in het landmeten.
  • Markeren op asfalt van snelwegen.
  • Probleemloze markering op elke willekeurige ondergrond.

TRAFFIC WEGENVERF kan op allerlei materialen toegepast worden zoals: cement, asfalt, beton, aarde, gras, grint, hout etc. De droogtijd is ca. 10 minuten. De verf is weerbestendig, slijtvast en blijft zeer lang zichtbaar!

GEBRUIKSAANWIJZING:  De spuitbus krachtig schudden voor gebruik (ca. 2 minuten moet de knikker goed hoorbaar zijn). Bij langdurig gebruik ook af en toe tijdens gebruik schudden. Spuitafstand: 10-15 cm.  Door verandering van de spuitafstand kan men de breedte van de straal aanpassen. Voor het spuiten het oppervlak vet-, vuil- en stofvrij maken. Na gebruik de bus recht houden en het ventiel schoonspuiten. TRAFFIC  WEGENVERF is te verkrijgen in de kleuren:  WIT  en  GEEL

VERPAKKING:   DOOS,   INHOUD:  1 X 12  OF  1 X 28  SPUITBUSSEN  VAN  600 ML.

WEGDEKREINIGER Can. 30 Liter.

Per, Can.
!

WEGDEKREINIGER

Dit middel is een extra sterk geconcentreerde alkalische vloeistof voor verwijdering van o.a. minerale oliĆ«n, vetten en vele soortgelijke vervuilingen, die vrijkomen als gevolg van verkeersincidenten en calamiteiten. Door het verbreken van de oppervlaktespanning worden vervuilingen snel en effectief van de ondergrond losgemaakt en zijn ze eenvoudig met water afspoelbaar. De reiniger veroorzaakt geen stabiele emulsies en veroorzaakt dus ook geen problemen in olie- of waterafscheiders en waterzuiveringen. Het is goedgekeurd door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat (Nederland). Volledig biologisch afbreekbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING:  De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Het product kan tot maximaal  1:20  met water verdund gebruikt worden. Op de te reinigen ondergrond aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

VERPAKKING:   CAN,   INHOUD:  25  LITER.